Tvättar =)

Postad 26. Okt, 2010 by in Träningsblogg

Godmorgon på er!

Vaknade redan kl 7 för att tvätta massa träningskläder. Ska strax käka frulle.

Igår så körde jag 2 pass el ett långt, började med boxningen som startade kl 18.00 och det innehöll massa teknik och par övningar. 1 timmes paus sen hoppade jag på Bjj’n som startade 20.30. Känns riktigt bra att få komma i gång igen, har haft en veckas vila, nu e det bra =)

Vi kör en liten match analys: Jag var beredd på att gå till domslut med Cyrill visste att han var en bra striker, hyfsad på marken och svår att slå ut. När matchen startade så kände jag direkt att mina slag el kombos träffade samt att han inte var med på mitt tempo. Gameplanen var att ta ner han och vara på top och slå men under matchen så kände jag att det här går ju bra jag fortsätter boxas med han =) Andra ronden tog jag ner han, hamnade på top han hade en stark underhook men lyckades sprawla honom, etablerade mount och drog ut honom på en RNC efter tredje försöket, tror inte den satt heller men han ville inte vara med i matchen längre =) Gjorde lite små misstag som jag kommer räta till nästa match.

Svar på frågor: Jag kommer att åka över till Alliance inför mina matcher och även off season.

Det kommer bli lättare med spons nu men det ultimata hade varit om jag får slåss på maincardet.

Hoppas på att jag får skriva nytt kontrakt redan efter denna match men har inte hört något än.

Ska försöka tävla i SW/BJJ och även boxning om möjligheten finns.

Ang min ekonomi så har den blivit stabilare efter denna match, kommer inte att jobba i dörren igen. Träning på heltid!

Skulle vilja möta dom flesta i min division men Tito Ortiz hade varit ett bra namn ;-)

Har inte hört något om att få möta lil Nog men om jag skulle få möjlighet så vore det en ära =)

Ha en fortsatt bra dag mina vänner!

13 Responses to “Tvättar =)”

 1. Andreas

  26. Okt, 2010

  Mkt intressant. Riktigt snygg tavla också!

 2. Christian

  26. Okt, 2010

  Grymt inlägg! Kul att du kan träna på heltid nu och fokusera på det! Lycka till.

 3. Pontus

  26. Okt, 2010

  Intressant läsning Alex! Kul att du svarade på alla frågorna som lades upp :) .

 4. Robin

  26. Okt, 2010

  Underbar tavla :) jag tror att Tito skulle vara en riktgt bra matchup. Du skulle totalt dominera han i stående.
  Jag har en fråga dock :)
  Kommer du ner och tränar på Gladius MMA någongång?
  skulle vara jätteroligt att träffa dig :)

 5. Viktor

  26. Okt, 2010

  Haha najs, jag har gjort en ”signature pic” av samma bild till mitt konto på mmaforum.com

  http://www.mmaforum.com/gfx-portfolios/71980-inkdots-portfolio.html

  Din tavla var dock mycket snyggare! Very nice, I like!

 6. Gustafsson UPPSALA

  26. Okt, 2010

  Tjena Alex och stort grattis ännu en gång. Det var en grymt snygg tavla. Jag och många med mig önskar att det fanns lite ”The Mauler” prylar och tröjor mm (merchandise) att köpa, det borde kunna ge dig lite flis i fickorna oxå. Gärna med autografer på för oss hardcore fans ;-) . Kolla upp vad det kostar att fixa 50 – 100 tavlor (Valfritt ”The Mauler” motiv) som nummreras så blir det som ett ”limited edition samlings pryl” för oss fans. Sedan signerar du dessa och säljer dem för ca 500 – 1000 :-, det skulle ge dig lite cash och fansen blir nöjda och när du blir Champ har man en riktig dyrgrip hängandes i vardagsrummet ;-)

 7. TXS

  26. Okt, 2010

  Roligt med en liten analys av matchen. Ska bli spännande att se vem nästa motståndare blir.

  // UFC – En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

  http://ufc.bloggagratis.se/

 8. arjan

  26. Okt, 2010

  Inte många som är lika ödmjuka och nere på jorden som du Alex och just det kommer ta dig hur långt som helst.

 9. [...] [...]

 10. Patrick

  27. Okt, 2010

  Kul att höra att du äntligen kan träna på heltid! Verkligen välförtjänt, du har ju både talang och stor arbetsvilja. Bådar gott inför framtiden, låter ju även skitbra att du ska fortsätta jobba med Alliance. Hoppas vi får höra nyheter om nytt kontrakt och vad nästa fight kan bli snart!

 11. D-man

  27. Okt, 2010

  haha det är bra att du slipper jobba natt, och tränar istället

  Får du verkligen tävla i Boxning samtidigt som du har ett UFC kontrakt?

  Ska bli kul att följa dig i fortsättningen, Tito hade vart kul att se dig knocka nu när Chuck Liddell har lagt av men han har inte en chans mot dig :)

 12. Lakritstomten

  27. Okt, 2010

  Att du redan skulle bli matchad mot en sån (jävla dickhead)fighter som Ortiz håller jag inte för sannolikt, även om jag med glädje hade bevittnat när du hade pryglat upp honom. Det blir väl snarare Kingsbu eller nån annan mindre känd och det lär bli ytterligare en promenadseger att se fram emot :-)

 13. Ed

  27. Okt, 2010

  Sjukt fet tavla! :)
  Matchen skulle sändas på tv 4sport förra lördagen och jag satt och höll utkik…! Blev väldigt besviken när det inte visades!

  Någon som har en fungerande länk att dela med sig av?

  Vore i övrigt väldigt kul att se dig slå av huvudet på Ortiz!

Leave a Reply